Har du spørsmål? Ikkje nøl med å ta kontakt!

Supert! Meldingen er mottatt.

Fagforbundet Askvoll, Budapest "Vi vil anbefale Tora Reiser"


Tusen takk til Tora Reiser for flott og trygt opplegg for Fagforbundet Askvoll sin 4 dagars medlemstur til Budapest Tora Reiser ordna alt for oss frå flyreisa, transfer, overnatting, middagar, guida tur og spa. Overnatting var på ærverdige 5-stjerners Corinthia Hotel, veldig sentral beliggenheit. Vi var mellom anna på elvecruise på Donau på kveldstid m/levande sigøynarmusikk og lekker middagsbuffet og drikke inkludert. Vinmiddag på Restaurant BorLaBor - 5- retters meny med 6 glass vin inkludert. Heile turen frå A-Å var heilt topp! Vi vil anbefale Tora Reiser, dei skreddersydde medlemsturen vår slik som ville, og over all forventning. Stor applaus frå Fagforbundet Askvoll.